Pages

Subscribe:

2 Mayıs 2013 Perşembe

Uskumru Dolması Tarifi

Uskumru Dolması
MALZEMELER
1.5 kg sogan
6 adet yumurta
3 kilo uskumru
2 su bardagi un
100 gr kus üzümü
200 gr ceviz içi
750 gr zeytinyag
1 paket yenibahar
100 gr beyaz fistik
2 su bardagi galeta unu
karabiber
tuz
YAPILIŞI
Baliklarin içlerini temizleyip, bol suda iyice yikayin, kuyruk ve enselerinden kilçiklarini kirin. Etlerini yumusatarak kilçik ile beraber çikarin. Etlerini kiyin, dogranmis sogan, beyaz fistik ve. zeytinyagi ile kavurun. Kiyilmis etleri çekilmis ceviz içi, kus üzümü, tuz biber, yenibahar ilave edip tekrar 15 dakika daha kavurup atesten alin, sogumaya birakin. Bir adet limonun suyunu ilave edin. Hazirladiginiz malzeme ile baliklari doldurun, önce una, yumurtaya ardindan da galeta ununa bulayip, kizgin yagda kizartin. Soguduktan sonra servis yapin.

1 yorum:

  1. İyi günler,
    Sitenizde yemek tarifleri yayınladığınızı gördüm. Size bir teklifimiz olacak. Bizim hamaratanne sitemizde yayınlayacağınız ve size ait olan yemek tarifleriniz için tarifinizin altında kendi blog / websitenizin linkine yer verebiliriz. Böylece ayda 500.000 ziyaretçisi olan sayfamızda sizin blogunuzu bu kişiler görecek ve daha fazla tanıyacaklardır. Eğer teklifimize sıcak bakıyorsanız iletisim@hamaratanne.com mail adresine cevap yazabilirsiniz.
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız